Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


18.08.2017  01:00

Дизајн на електронски уреди

Вовед во електротехника и електроника Усмениот испит по предметот Вовед во електротехника и електроника ќе се одржи на: I декада- 23.08.2017 (среда) во 12 часот и II декада-13.09.2017 (среда) во 12 часот. Биофизика Усмениот испит по предметот Биофизика за студентите на Двопредметна настава Биологија-Хемија ќе се одржи на I декада- 23.08.2017 (среда) во 12 часот и II декада-13.09.2017 (среда) во 12 часот. Дизајн на електронски уреди Усмениот испит по предметот Дизајн на електронски уреди ќе се одржи на: I декада- 23.08.2017 (среда) во 10 часот и II декада-13.09.2017 (среда) во 10 часот. Стоматолошки Факултет Биофизика (I Испитен рок) Биофизика (II Испитен рок) Биофизика на 30.08.2017, 8-9 часот, Амфитеатар на Максилофацијална хирургија

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

Следни испити

Ноември/Декември
П В С Ч П С Н
20212223242526
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
сите

Резултати од испити

по датум     по предмет


© 2017. Институт за физика, ПМФ, УКИМ, Скопје.