Соопштенија

09 Мај 2018

Продолжување на рокот на Конкурсот за СТИПЕНДИЈА за постдипломски студии на Крит, Грција

Компанијата ОКТА АД-Скопје заедно со Хеленик Петролеум Групацијата доделува стипендија за Постдипломски студии по нафтено инженерство на Факултетот за инженерство на минерални ресурси на Техничкиот универзитет на Крит (www.peteng-master.tuc.gr).

Рокот на Конкурсот е продолжен до 30.06.2018 !

За подетални информации погледнете го прикачениот документ

симни документ


<< претходно | | следно >>
© 2018. Институт за физика, ПМФ, УКИМ, Скопје.